Viešbutis Audenis Kavinė
Kavinė Audenis
Puikus šviežias maistas
Kviečiame maloniai praleisti laiką jaukioje ir malonioje viešbutis „Audenis“ kavinėje. Tai viena populiariausių kavinių Birštone, mielai sutinkanti pastovius lankytojus ir nuolat traukianti naujus svečius. Čia visada rasite šviežią, geros kokybės maistą. Siūlome platų asortimentą patiekalų iš žuvies, vištienos, kalakutienos, jautienos. Pietų metu galite nebrangiai ir greitai pavalgyti. Priimame užsakymus banketams, furšetams, šeimyninėms šventėms. Laukiame Jūsų svečiuose!
Puikus mūsų importuojamų itališkų ir kitų vynų pasirinkimas.
Puikūs receptai
Siūlome platų asortimentą patiekalų iš žuvies, vištienos, kalakutienos, jautienos.
Šviežias maistas
Čia visada rasite šviežią, geros kokybės maistą.
Gėrimai
Puikus mūsų importuojamų itališkų ir kitų vynų pasirinkimas.
Paragaukite mūsų vynų
Mūsų imporuojamas Itališkas vynas
„Cantina di Solopaca” yra vienas iš seniausių ūkininkų kooperatyvų visame Kampanijos regione, Italijoje, gaminantis daugiau nei 120 tūkst. hektrolitrų vyno. Įmonė pirmauja pagal gamybos apimtis visame regione. Vynuogynai yra išsidėstę teritorijoje prasidedančioje nuo Solopakos apylinkių ir persikeliantys į kitus 16 kaimyninių regionų, bendrai užimantys apie 1300 hektarų. Šioje teritorijoje auginama Solopaca DOC, pirmasis vynas, gavęs D.O.C. garantiją nuo 1974 m. Čia auginamos tokios vynuogės kaip Falanghina ir Aglianico, taip pat Greco ir Fiano. Pastaraisiais metais iš naujo atrandamos ir jau tradicinėmis laikomos „Coda di Volpe” ir „Barbera”. „Solopaca” yra Taburno Camposauro regioninio parko papėdėje, Benevento provincijoje, teritorijoje kuri anksčiau buvo vadinama kaip Sannio, kur nuo neatmenamų laikų buvo auginamos vynuogės. Solopakos kalnuose gimė pasakiškas „Solopaca DOC”, kurio istorija prarasta tolimoje praeityje … Netgi Joachimas Muratas, prancūzų generolas ir Neapolio karalius, ragaudamas Solopaca vyną, palygino jo skonio jėgą su savo švogerio Napoleono galia. Prinokusios vynuogės surenkamos tradiciniu būdu ir pristatomos į Cantiną, kur po kruopščios atrankos gaminamas vynas ir išpilstomas į butelius. Enologijos centre įrengtos pradinės vyno gamybos ir išpilstymo technologijos bei vyno rūsys, kuriame vyksta raudonųjų vynų rafinavimas. Įmonėje taip pat yra įrengta autoklavų salė, kurioje gaminami putojantys vynai. Ir viską užbaigia rūsiai, kuriuose sandėliuojamas vynas. „Cantina di Solopaca” siūlo platų vynų asortimentą, suskirstytą į produktų grupes, parduodamas tiek Italijoje, tiek užsienyje, prisitaikant prie pačių įvairiausių vartotojų poreikių, nuo kasdieninio iki pačio rafinuočiausio panaudojimo, sujungiant seniausias tradicijas ir pačias moderniausias technikas. Šiandien „Cantina” gamina intensyvaus ir gundančio skonio „Rosso D.O.C.”, išbaigto ir vienalyčio skonio Aglianico, putojantčio delikataus skonio Amabile, paslaptingas ir žavus Falanghina, ir aristokratiškas bei taurus „Spumante D.O.C.”.